Project

General

Profile

Bug #23445

Engine sound volume doesn't fade with distance on non-active vessels

Added by jrodriguez over 1 year ago. Updated about 1 year ago.

Status:
Ready to Test
Severity:
Low
Assignee:
Category:
Audio
Target version:
Start date:
08/27/2019
% Done:

80%

Version:
Platform:
Windows
Expansion:
Core Game
Language:
English (US)
Mod Related:
No
Votes:
Arrow u r green
Arrow d r red

Description

Hi I'm a KSP modder. I have noticed an audio issue on latest KSP 1.7.3 (Maybe it was introduced in KSP 1.7.1-2 but definitely not happening in KSP 1.6.1)

Engines sounds are not fading out from non active vessels with distance.

Very easy to reproduce:

Load two planes and take off from both, them just get some distance from one (2-3 km) and you will clearly hear the engines from both planes as if they were at 250 meters.

The same was not happening in KSP 1.6.1

History

#1 Updated by [email protected] over 1 year ago

looks like a duplicate of #23302

#2 Updated by jrodriguez over 1 year ago

wrote:

looks like a duplicate of #23302

Yes I think

wrote:

looks like a duplicate of #23302

Yes, it can be a duplicate. If dev team can confirm is a duplicate, please feel free to close it.

#3 Updated by victorr over 1 year ago

  • Status changed from New to Confirmed
  • % Done changed from 0 to 10

#6 Updated by victorr over 1 year ago

  • Assignee set to victorr

#7 Updated by victorr about 1 year ago

  • Status changed from Confirmed to Ready to Test
  • Target version set to 1.9.0
  • % Done changed from 10 to 80

We have made changes in this last release and would like your feedback please.

#8 Updated by jrodriguez about 1 year ago

victorr wrote:

We have made changes in this last release and would like your feedback please.

Hi! I can confirm that the issue has been fixed in release 1.9.0. Thank you very much :)

Also available in: Atom PDF