Project

General

Profile

Bug #20797

Problems exiting Mobile Processing Lab

Added by hermanpetri@hotmail.com 5 months ago. Updated 4 months ago.

Status:
Confirmed
Priority:
Low
Assignee:
-
Category:
Gameplay
Target version:
-
Start date:
01/02/2019
% Done:

10%

Version:
Platform:
Linux, Windows
Expansion:
Core Game
Language:
English (US)
Votes:
Arrow u r green
Arrow d r red

Description

When attempting to EVA a Kerbal from the Mobile Processing Lab they will sometimes become temporarily stuck in the hatch facing the wrong way. This leads to glitchy behavior for a second or two during which phantom forces can begin to spin the craft wildly.

The glitch seems to only happen when exiting through the hatch on the side of the MPL that doesn't show the mission flag. It doesn't matter whether you right click the hatch, or tap the EVA button on the Kerbal's portrait, it can happen anytime the Kerbal exits through the hatch on that side of the lab.

Mobile Processing Lab glitch.png View - 555-555-0199@example.com (509 KB) hermanpetri@hotmail.com, 01/02/2019 11:08 PM

40722

History

#1 Updated by k-ohara5a5a@oco.net 5 months ago

See #19340 This sounds be the same.

#2 Updated by Nebbie 4 months ago

  • Status changed from New to Confirmed
  • % Done changed from 0 to 10
  • Platform Linux added
  • Expansion deleted (Making History)

Yep, guess this is an old bug from 1.4. Had it happen a lot trying to do EVA reports with my scientist on my Mun station, affected my Mun encounter.

Also available in: Atom PDF