Project

General

Profile

Bug #25153

KSPedia entries created with the latest PartTools do not load in KSP 1.9.+

Added by Nils277 about 1 year ago. Updated 3 months ago.

Status:
Ready to Test
Severity:
Low
Assignee:
-
Category:
KSPedia
Target version:
Start date:
04/13/2020
% Done:

80%

Version:
Platform:
Windows
Expansion:
Core Game, Making History
Language:
English (US)
Mod Related:
Yes
Votes:
Arrow u r green
Arrow d r red

Description

When creating KSPedia entries for KSP 1.9.1 with the latest Parttools, they are not loaded:

The Parttools are from there
https://forum.kerbalspaceprogram.com/index.php?/topic/160487-parttools-updated/

The workflow used to have it working with TextMeshPro from here:
https://forum.kerbalspaceprogram.com/index.php?/topic/189355-kspedia-creation-impossible-with-180-parttools-solved/

In the KSP.log there are no more Warnings that an outdated KSPedia version is used. However the KSPedia entries are still not visible
Attached you find a KSPedia version from the KPBS mod which was created with the latest PartTools.

planetarybaseinc.ksp (1.56 MB) planetarybaseinc.ksp KSPedia entry compile for 1.9.1 but not working Nils277, 04/13/2020 01:47 PM

History

#2 Updated by Robert.Keech 11 months ago

  • Status changed from New to Updated
  • % Done changed from 0 to 10

#3 Updated by victorr 3 months ago

  • Status changed from Updated to Ready to Test
  • Target version set to 1.11.1
  • % Done changed from 10 to 80

We've made some changes in the latest version of the game and would like some feedback on this issue. Thanks.

Also available in: Atom PDF