Project

General

Profile

Bug #18103

Mission Editor orbit parameters node doesn't update display of parameters on the node when they're changed

Added by Nebbie about 3 years ago. Updated over 2 years ago.

Status:
Closed
Severity:
Low
Assignee:
-
Category:
Controls and UI
Target version:
Start date:
03/17/2018
% Done:

100%

Version:
Platform:
Linux
Expansion:
Making History
Language:
English (US)
Mod Related:
No
Votes:
Arrow u r green
Arrow d r red

Description

Not all that important as you can just save and reopen the mission, but can interfere with looking over a mission while working on it.

History

#1 Updated by Squelch about 3 years ago

  • Status changed from New to Being Worked On
  • % Done changed from 0 to 30

#2 Updated by Squelch about 3 years ago

  • Status changed from Being Worked On to Ready to Test
  • Target version set to 1.4.2
  • % Done changed from 30 to 80

#3 Updated by Nebbie about 3 years ago

  • Status changed from Ready to Test to Not Fixed
  • % Done changed from 80 to 50

Still happening in 1.4.2. To be very specific, it updates the display of the parameters tests when you change anything below Node Connections Order except the actual values for those parameters (both via the sliders and typing them in).

#4 Updated by Squelch about 3 years ago

  • Status changed from Not Fixed to Ready to Test
  • Target version changed from 1.4.2 to 1.4.3
  • % Done changed from 50 to 80

The orbit parameters should now update on the node when changed in the SAP.

#5 Updated by Nebbie about 3 years ago

  • Status changed from Ready to Test to Resolved
  • % Done changed from 80 to 100

Confirmed working in 1.4.3.

#6 Updated by joshua.collins over 2 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed

Also available in: Atom PDF