Project

General

Profile

Bug #22744

Using autostrut on robotic hinges causes random ones to fail

Added by purpleivan almost 2 years ago. Updated about 1 year ago.

Status:
Closed
Severity:
Low
Assignee:
-
Category:
Parts
Target version:
Start date:
06/02/2019
% Done:

100%

Version:
Platform:
Windows
Expansion:
Breaking Ground, Core Game, Making History
Language:
English (US)
Mod Related:
No
Votes:
Arrow u r green
Arrow d r red

Description

If autostrut is set to heaviest part, this causes random hinges from the Breaking Ground DLC to fail to operate. The number of hinges effected varies from one scene load to the next, including the use of Return to Launch.

Setting autostrut to disabled allows th hinges to function correctly.

This video shows the manner in which they fail.
https://www.youtube.com/watch?v=gOE9OT3ueqM

The included images show the change in which hinges are effected on successive uses of Return to Launch.

The craft file is available here.
https://kerbalx.com/purpleivan/Amphibio

screenshot3.png (3.03 MB) screenshot3.png purpleivan, 06/02/2019 03:41 PM
screenshot4.png (3.08 MB) screenshot4.png purpleivan, 06/02/2019 03:41 PM
screenshot6.png (2.76 MB) screenshot6.png purpleivan, 06/02/2019 03:41 PM
screenshot5.png (3.05 MB) screenshot5.png purpleivan, 06/02/2019 03:41 PM
47002
47003
47004
47005

History

#1 Updated by nestor almost 2 years ago

  • Status changed from New to Ready to Test
  • Target version set to 1.7.2
  • % Done changed from 0 to 80

Several autostrut issues were fixed in this update. Please try in 1.7.2

#2 Updated by chris.fulton about 1 year ago

  • Status changed from Ready to Test to Resolved
  • % Done changed from 80 to 100

#3 Updated by chris.fulton about 1 year ago

  • Status changed from Resolved to Closed

Also available in: Atom PDF