Project

General

Profile

Bug #22706

CB Shadowing option doesn't seem to work at all

Added by severedsolo about 2 months ago. Updated 8 days ago.

Status:
Not Fixed
Priority:
Low
Assignee:
-
Category:
Camera and Graphics
Target version:
Start date:
05/31/2019
% Done:

50%

Version:
Platform:
Linux, Windows
Expansion:
Core Game
Language:
English (US)
Votes:
Arrow u r green
Arrow d r red

Description

With CB shadowing turned on, there are zero shadows from other CBs at all. Confirmed by at least two users (myself and Poodmund).

Reproduction Steps:
Turn on CB Shadowing Option
New Save
Use Set Orbit Cheat to put a vessel around Duna.
Timewarp until Ike is eclipsing the sun.
Zero shadows anywhere (on vessel, surface of Duna etc, it's like the option is turned off)

Have put Linux for now, because I don't know what OS Poodmund was using. I will update this when I have this information

screenshot1.png (360 KB) screenshot1.png Exactly same timestamp, no shadows. severedsolo, 05/31/2019 04:52 PM
screenshot0.png (413 KB) screenshot0.png Ike eclipsed severedsolo, 05/31/2019 04:52 PM
output_log.txt (813 KB) output_log.txt Poodmund, 05/31/2019 05:30 PM
KSP.log (385 KB) KSP.log Poodmund, 05/31/2019 05:33 PM
KSP.log (419 KB) KSP.log severedsolo, 07/12/2019 05:37 PM
46949
46950

History

#1 Updated by severedsolo about 2 months ago

  • Platform Windows added

Update: Lupi has tested this with DX9 and Windows and not working there either.

#2 Updated by Poodmund about 2 months ago

severedsolo wrote:

Update: Lupi has tested this with DX9 and Windows and not working there either.

This is not working for me either, see: https://forum.kerbalspaceprogram.com/index.php?/topic/184279-kerbal-space-program-breaks-ground-with-a-new-dlc/&do=findComment&comment=3608237

https://i.imgur.com/xZywTeV.png

https://i.imgur.com/vGblHNI.png

https://i.imgur.com/yJxypfV.png

Tested similar situations with Kerbin/Mun and Jool/Laythe and didn't experience any eclipse shadowing there either.

Logs posted but for reference here, Windows 10, DX9.

#3 Updated by Poodmund about 1 month ago

  • Status changed from New to Confirmed
  • % Done changed from 0 to 10

#4 Updated by chris.fulton 9 days ago

  • Status changed from Confirmed to Ready to Test
  • Target version set to 1.7.3
  • % Done changed from 10 to 80

Several Changes and bug fixes have been made, moving this bug to RTT and can you check it in 1.7.3.2594?

#5 Updated by severedsolo 8 days ago

  • File KSP.log KSP.log added
  • Status changed from Ready to Test to Not Fixed
  • % Done changed from 80 to 50

Tested in a clean stock 1.7.3 and still no dice. New KSP log attached

Also available in: Atom PDF